Aanmelding Soundmakers project Houten

Er is nog plek in Houten. Mochten we vol zitten dan plaatsen we je op de wachtlijst en hoor je als er een plekje vrijkomt.

Aanmelding Soundmakers project Houten – 19, 20, 21 januari 2024

Wanneer en waar

  • Vrijdag 19 jan en zaterdag 20 jan van 19.30-22.00 Repetities in Aan de Slinger, Houten

Op deze twee avonden vindt er een repetitie/workshop plaats van ieder 2,5 uur. We maken kennis met elkaar, gaan met Christien Duncan aan de slag, oefenen met de handgebaren en de geluiden en combineren dit met de composities van Marc en Ineke. Op zaterdagavond is er een gezellige nazit met alle deelnemers.

  • Zondag 21 jan 11.30-16.00u Repetitie, concert en opname in Aan de Slinger, Houten

Op dag drie vindt er als afsluiting een concert en tevens opname plaats in Houten. Dit is met alle Soundmakers uit de drie steden -Arnhem, Den Bosch en Houten- gezamenlijk. Samen creëren we een imposant geluidskoor!

Kosten

Kosten voor twee repetities en repetitie/concertopname Houten zijn €75,00. Na opgave ontvang je een betaallink. Je deelname is pas bevestigd nadat we het gehele bedrag hebben ontvangen.

Aanmelding

Er is plaats voor 25 deelnemers. Plaatsing gaat op volgorde van aanmelding. Mocht het vol zijn dan brengen we je daarvan op de hoogte en kun je op de wachtlijst geplaatst worden.

Aanmeldingsformulier Soundmakers project in Houten

Hierbij meld ik me aan voor het Soundmakers project op 19, 20, en 21 januari in Houten.

Adres

Over Annulering

Bij annulering (vanuit de deelnemers) tot 4 weken van tevoren krijg je het gehele bedrag terug, tot 2 weken van tevoren de helft, en bij afmelding binnen twee weken voor aanvang is terugstorting niet mogelijk.