Marc Meets 2020

De Houtense gitarist, componist en Edison Award winnaar Marc van Vugt gaat al jaren de wereld over met zijn muziek. In de vijfde editie van de serie Marc Meets nodigt hij je opnieuw uit in zijn ‘theater’-huiskamer, in Aan de Slinger in Houten, om zijn muzikale vrienden aan je voor te stellen. Intieme concerten waarbij je de musici bijna kunt horen ademen.

MARC MEETS ERIC VLOEIMANS & INEKE VANDOORN – trompet en stem

Vrijdag 18 September – 20.15 uur

Vermaard, geroemd, prijswinnaar en vooral altijd zo mooi spelend: trompettist Eric Vloeimans ontmoet het duo van de avontuurlijke en indrukwekkende jazz zangeres Ineke Vandoorn en natuurlijk gitarist Marc van Vugt. Lyrische songs en improvisaties. Dit trio ontving de Edison Jazz Award. Tickets

MARC MEETS GITAARFESTIVAL – Jubileumavond

Donderdag 29 oktober – 19:00 uur en 21:15 uur. (elk concert duurt circa 60 minuten)

Kletterende snaren, virtuoze plectrums en prachtige ballads. Marc van Vugt ontmoet tijdens dit Marc Meets Gitaarfestival in de Theaterzaal een aantal van de top-10 gitaristen in de Benelux.De vermaarde swingende gypsy gitarist Robin Nolan, jazz- en fusiongitarist Richard Hallebeek, ‘Het Goede Doel’ gitarist Sander van Herk, latinen jazzspecialist Ed Verhoeff en ‘het geheime wapen van Karin Bloemen’, Frank Burks. Een super gitaaravond!
Tickets

MARC MEETS Jaco Benckhuijsen en Joost Lijbaart – Man in het Wild

Zaterdag 21 November – 20.15 uur

In het boek Man in het Wild schrijft pianist en avonturier Jaco Benckhuijsen aangrijpend over zijn zeekayaktochten aan de rafelranden van de wereld. Drummer Joost Lijbaart reist ook de wereld rond met de band Under the Surface en het Yuri Honing trio. Samen met Marc brengen ze een visuele concertversie van dit boek.

De Houtense gitarist, componist en Edison Award winnaar Marc van Vugt gaat al jaren de wereld over met zijn muziek. In de serie Marc Meets nodigt hij u uit kennis te maken met zijn muzikale vrienden.
Tickets

Het programma van de Marc Meets voorstellingen en de Marc Meets Plasygrounds voor December 2020 en voorjaar 2012 wordt later bekend gemaakt