Marc Meets 2021 – 2022

De Houtense gitarist, componist en Edison Award winnaar Marc van Vugt gaat al jaren de wereld over met zijn muziek. In de zesde editie van de serie Marc Meets nodigt hij je opnieuw uit in zijn ‘theater’-huiskamer, in Aan de Slinger in Houten, om zijn muzikale vrienden aan je voor te stellen. Intieme concerten waarbij je de musici bijna kunt horen ademen.

MARC MEETS PLAYGROUND

Za 30 Oktober – 20:30 uur kleine zaal

Derk Reneman modulaire synths, Otto de Jong drum, Cengiz Arsanplay turkse fluiten en electronica, Marieke de Roos grafische projecties, Ineke Vandoorn zang, piano en Marc van Vugt gitaren.

MARC MEETS PLAYGROUND Cancelled

Za 20 November – 20:30 uur JTS zaal

TBA with Ineke Vandoorn zang, piano en Marc van Vugt gitaren.

MARC MEETS YURI HONING EN INEKE VANDOORN – zang & saxofoon

Za 11 December – 20:15 uur theaterzaal

Eigenzinnig, internationaal vermaard en altijd lyrisch: saxofonist, en Boy Edgar prijswinnaar Yuri Honing ontmoet het duo van de avontuurlijke en indrukwekkende jazz zangeres Ineke Vandoorn en gitarist Marc van Vugt. Lyrische songs en improvisaties.

MARC MEETS INGMAR HEYTZE EN RO KRAUSS – de dichter en de altviolist

Za 22 Januari – 20:20 uur kleine zaal

Hij was Stadsdichter van Utrecht en heeft daarnaast ook een muzikaal talent. Ro Krauss is een alleskunner maar vooral altviolist. Hij was één van de drijvende krachten achter Släpstick waarmee hij de halve wereld afreisde. Een avond vol poëzie en muziek.

MARC MEETS LEONIE MEIJER EN TOLLAK OLLESTAD – songwriters.

Wo 9 Februari – 20:15 uur theaterzaal

Terug op veler verzoek: Leonie Meijer met haar onvergetelijke stem en prachtige songs en de Fries Amerikaanse alleskunstenaar Tollak Ollestad (o.a. Al Jarreau, Andrea Bocelli) die naast dat hij zingt en piano speelt, fabelachtig mondharmonica speelt. Tickets

MARC MEETS PLAYGROUND

Za 19 Maart – 20:30 uur kleine zaal

TBA with Ineke Vandoorn zang, piano en Marc van Vugt gitaren.

MARC MEETS GUITAR NIGHT

Za 23 April – 20:30 uur kleine zaal

Een gitaaravond waarop Marc zijn akoestische gitaar album ‘The Lonely Coyote’ presenteert. Eigenlijk dus een Marc Meets Marc. Hij wordt deze avond bijgestaan door enkele gerenommeerde gasten waarvan we de namen nog even onder de hoed houden.

Eerdere edities van Marc Meets:

Marc Meets 2018-2019

Marc Meets 2019-2020